Roba Amiga inaugura a Catalunya una nova planta de reciclatge tèxtil

Aquesta planta serà la més avançada i moderna del sud d'Europa


Roba amiga, una empresa d'inserció, ha inaugurat una nova planta de reciclatge tèxtil al municipi de Sant Esteve Sesrovires. Aquesta planta serà la més moderna del sud d'Europa i comptarà amb més de 6.000 metres quadrats destinats al reciclatge i reutilització de roba usada.

Aquest projecte neix de la unió de la Fundació Formació i Treball, la Coordinadora Contra la Marginació de Cornellà i la Cooperativa Roba Amiga, tres entitats socials sense ànim de lucre especialitzades en la recollida i el tractament de la roba.

Segons Roba Amiga, aquesta nova planta ha de servir per "modernitzar el sector de la recuperació i el reciclatge de la roba en termes d'eficiència i rendibilitat" per aconseguir un "model sostenible que promou la consolidació d'una estructura productiva estable i integradora de persones en risc d'exclusió social que treballen pel medi ambient".

Actualment, treballen en aquesta nova planta 45 persones, 31 de les quals estaven en situació de risc d'exclusió i han estat derivades des dels diferents Serveis Socials de la zona.

 

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article