Es presenta el 1r Informe de Centres Especials de Treball

L'ha elaborat l'empresa Baker & Mckenzie i ha comptat amb la col·laboració de la Confederació Nacional de Centres Especials de Treball i Grupo SIFU


(pdf)

Aquesta tarda, a partir de les cinc i a la sala d'actes de PIMEC, tindrà lloc l'acte de presentació a Catalunya del 1r informe de Baker & McKenzie sobre centres especials d'ocupació a Espanya. L'acte comptarà amb la presència del Conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, i del director general d'Economia Social i Treball Autònom, Xavier López. Ambdós parlaran de la situació actual d'aquest tipus de entitats i de les iniciatives de suport i canvis previstos pel Govern autonòmic per millorar el seu futur.

Així mateix, la trobada també tindrà com a ponent a Esther Sánchez, consultora Sènior del Departament Laboral de Baker & McKenzie i Professora de Dret del Treball i la Seguretat Social a la Facultat de Dret de ESADE- Universitat Ramon Llull. Sánchez que també ha estat directora del Servei d'Ocupació de Catalunya i Secretaria d'Ocupació i Relacions Laborals.

L'estudi, que ha comptat amb la col·laboració de la Confederació Nacional de Centres Especials d'Ocupació i Grup SIFU, tracta d'aprofundir en les actuals polítiques d'inserció laboral de les persones amb discapacitat a través del mercat de treball protegit, analitzant la situació en diferents punts de la península, així com els aspectes considerats més crítics per garantir el seu manteniment i desenvolupament sostenible.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article