365 desitjos per a la Salut Mental

El Fòrum Salut Mental prepara una multitudinària volada de globus d'heli per celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental 2014


El proper divendres 10 d'octubre es celebra a nivell mundial el Dia de la Salut Mental. Per això, des del Fòrum Salut Mental, una associació formada per 22 entitats del sector de l’atenció sanitària concertada i l’atenció  social en  salut mental i addiccions, ha preparat un acte festiu per celebrar-ho.

El lema de l'acte porta és '365 desitjos per a la Salut Mental' i busca la participació de la gent per fer una multitudinària volada de globus amb heli on cada un dels assistents escriurà els seus desitjos entorn a la Salut Mental. El títol de la jornada també vol posar enfasi en el fet que "no hem de reivindicar, recordar i posar en agenda la Salut Mental només el dia 10 d’octubre, sinó que és una tasca que s’ha de fer dia a dia i any rere any"."Des de Fòrum volem reivindicar  la necessitat de posar la Salut Mental  en l’agenda social com un àmbit prioritari i, amb els desitjos de tots els assistents, senyalar la importància de treballar dia a dia per  millorar la resposta que  la nostra comunitat  dóna a  les persones  que conviuen amb  un trastorn de salut mental", expliquen.

L'activitat es desenvoluparà al llarg del dia 10 a la Plaça Universitat de Barcelona i tindrà la següent programació:

10.30-11.00h. Arribada
11-12 h. Activitats participatives amb música ambient on inflarem globus amb heli i escriurem desitjos sobre com millorar la Salut Mental.
12.00 h. Benvinguda a càrrec del presentador de TV3, Ramon Pellicer.
12:10h. Discursos institucionals de personalitats polítiques com la Consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté i el President de Fòrum Salut Mental, Enric Arqués.
12:30h. Lectura  d’alguns dels desitjos escrits per les persones assistents.
12:40h.  Lectura del manifest a càrrec del periodista Ramon Pellicer.
13h. Gran volada de globus amb els desitjos i tancament de la jornada.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article