Es busquen 20.000 voluntaris per la 6a edició del Gran Recapte

El Banc dels Aliments ha preparat una campanya protagonitzada per destacats actors anima a fer-se voluntari els propers dies 28 i 29 de novembre


Demà, 2 d’octubre, a les onze del matí a la seu de la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona es presentarà una nova la campanya de crida de voluntariat per a la propera edició del Gran Recapte.

La campanya està protagonitzada per destacats actors i sota el lema “Tu el pots fer més gran”, Toni Albà, Marta Marco, Fermí Reixach, Blanca Portillo, Queco Novell, Paul Berrondo i Lluís Soler animen als ciutadans a sumar-s’hi al Gran Recapte per poder fer-ho possible.

La campanya de recollida s’organitza per sisè any consecutiu amb la finalitat de donar resposta a la precarietat alimentària de les persones més necessitades de Catalunya. L’objectiu d’enguany és assolir els 20.000 voluntaris que es van aconseguir l’any passat. L’organització espera superar la quantitat recollida a l’edició anterior. Però per a aconseguir-ho, el més important és comptar amb l’ajuda del màxim de voluntaris arreu de Catalunya, a on es calcula que  més d’un milió i mig de persones viuen en risc d’exclusió social.

La Fundació Banc dels Aliments necessita grups de 10-15 voluntaris a cada punt de recollida (a més de 2000 punts a mercats i supermercats de Catalunya) amb un coordinador que en serà l’encarregat del punt mentre duri la recollida els dies 28 i 29 de novembre.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article