La professió d'educador social, a debat

Avui és Dia Internacional de l'Educació Social i el CEESC ha organitzat diversos actes per commemorar-ho

Aprofitant el Dia Internacional de l'Educació Social, el Col·legi d'Educadors i Educadores Socials de Catalunya (CEESC) ha volgut reflexionar aquest matí entorn la professió a través d'un debat amb professionals del sector.

El debat, que ha portat per títol 'Les veus de l'Educació Social', ha congregat a la taula Antonio Alcántara (educador social), Araceli Lázaro (secretària de l'Observatori dels Drets de la Infància), Asun Llena (educador social i doctor en pedagogia), David Vázquez (reinserció social), Esther Subias (peridista social), Gemma Segura (salut mental i adolescència) i Jodi Bernabeu (joves, desigualtats i salut). A la cita, també s'hi han donat cita estudiants d'Educació Social de la Universitat de Barcelona i diversos professionals en actiu, que també han contribuit al debat amb algunes reflexions sobre la seva experiència.

En poc més de dues hores de debat, s'han pogut tractar una sèrie de temes diversos que preocupen a la professió: el paper de l'educador social, la seva feina en el context de crisi, el voluntariat, la seva formació i expectatives de futur.

Des del Social.cat s'ha retransmès el debat a través de les xarxes socials. Podeu recuperar les principals reflexions que hi han tingut lloc través del Twitter @socialpuntcat i de l'etiqueta #DiaES.

A la tarda, a partir de les 18.30 Social.cat també retransmetrà la presentació del segon llibre de l'agfanesa Nadia Ghulam.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article