Aliments ecològics amb compromís social als Ferrocarrils de la Generalitat

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Fundació Viver de Bell-lloc han signat un conveni de col·laboració


La Fundació Viver de Bell-lloc és una entitat sense ànim de lucre de Cardedeu que té com a objectiu la integració sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental sever. Dóna feina a més de 110 persones el 80% amb alguna discapacitat i la seva principal activitat és la producció i venda d'aliment ecològics envasats per al consum individual sota la marca comercial La Tavella.

Des d'aquest dimarts, els clients de Ferrocarrils de la Generalitat poden comprar aliments d'aquesta Fundació, com ara fruita, verdura i ous a les estacions de Gràcia i Sarrià gràcies a que els presidents de la Fundació i de FGC van signar un conveni de col·laboració. Les parades estaran ubicades de 12.00h a 19.30h a Gràcia els dimarts i a Sarrià els dijous. L'objectiu es treballar conjuntament en la promoció d’aliments ecològics de proximitat i incentivar els hàbits alimentaris saludables entre els usuaris del transport públic.

FGC no descarta la possibilitat d'obrir noves paredes si la iniciativa funciona.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article