El Banc dels Aliments de Barcelona, amb l'alimentació saludable

L'entitat organitza un cicle de xerrades com a preàmbul de la celebració del Dia Mundial de l’Alimentació


Demà és el Dia Mundial de l’Alimentació i la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona organitza avui un seminari col·loqui sobre la seguretat dels productes de consum alimentari anomenat ‘Dieta saludable, segura i eficient’ per celebrar-ho.

El Banc dels Aliment de Barcelona celebra el Dia Mundial de l’Alimentació, data commemorativa de la creació de l’Organització de les Nacions Unides per l’Agricultura i l’Alimentació (FAO) en que s’intenta conscienciar sobre la necessitat de millorar la lluita contra la fam i la degradació ambiental, amb una trobada d’experts per a conscienciar de la importància d’aconseguir una alimentació equilibrada, suficient i saludable.

El seminari col·loqui sobre la seguretat dels productes de consum alimentari 'Dieta saludable, segura i eficient', que se celebra avui a el Banc dels Aliments de Barcelona, al número 122 del Carrer Motors comença a les 10:00h a càrrec del President de la entitat, Sr. Eduard Arruga i es finalitzarà amb un col·loqui amb tots els conferenciants a les 11:35h.

A la jornada hi participaran el Dr. Abel Mariné, catedràtic emèrit  de Bromatologia de la UB, la Dra. Meritxell Girvent, professora de Nutrició de la UPF, i la Sra. Mireia Medina, Subdirectora d’Indústries i Qualitat Agroalimentària de la DG d’Alimentació, Qualitat i Industries Agroalimentàries del DAAM. Les xerrades que respectivament presentaran són: 'Alimentar-se be en temps de crisi' a les 10.15h, 'Dret a l’ alimentació equilibrada' a les 10.35h i 'Aliments frescos en els bancs dels aliments, SERMA' a les 10.55h.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article