El Hard Rock Cafe contra el càncer de mama

L'actiu Laura Sancho dona avui el seu testimoni envers la superació del càncer de mama


El Dia Internacional contra el Càncer de Mama, 19 d’octubre, serveix per conscienciar a la societat que aquesta malaltia suposa la primera causa de mort per càncer en dones als països desenvolupats, a Catalunya suposa un 28% del total de tumors que afecten a les dones. L'objectiu d'aquest dia és incidir en la importància del diagnòstic precoç de la malaltia i donar suport a les dones que la pateixen actualment o que l’han patit que són aproximadament una de cada vuit dones.

L'AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) - Catalunya contra el càncer organitza anualment, en el marc d’aquesta data, diverses activitats de sensibilització. La campanya enguany té per lema “Suma’t a l’aecc, suma’t al rosa” (#SumatalRosa) i compta amb l'ajut de la campanya Pinktober de Hard Rock que destina tots els fons a l' AECC.

A les 11.00h al Hard Rock Cafe Barcelona, número 21 de la Plaça de Catalunya, es presenta la campanya Pinktober que s'allargarà durant tot aquest mes. L’actriu Laura Sancho, coneguda pel seu paper a la Riera, parlarà del seu testimoni desprès d'acabar el tractament d'aquest càncer. El de la AECC consideren que el cas de Sancho esdevé unl exemple de superació i fortalesa per a les dones que comencen el procés, ja que és una malaltia que comporta moltes i variades reaccions emocionals que alteren la qualitat de vida de les pacients.

En el marc Pinktober que té lloc cada any en tots els Hard Rock Cafes del món, Hard Rock Cafe Barcelona organitzaaquest any les següents accions:

  • 18 d’octubre:Concurs a Instagram sota el hashtag #instasumataecc. L'objectiu serà traçar un recorregut rosa, ja que reconeguts edificis de Barcelona s’il·luminaran de color rosa. Hard Rock Cafe de plaça Catalunya que també es transformarà de rosa, premia amb un sopar per a dues persones als guanyadors del concurs.
  • 1 i 2 de novembre: Torneig de pàdel femení Pinktober a benefici de l’AECC, organitzat per Hard Rock Cafe Barcelona i Play&Help al Real Club de Polo de Barcelona.
  • Cada dijous del mes:Concerts d’artistes femenins al Hard Rock Cafe Barcelona.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article