El col·lectiu LGBTI defensa un nou país que els respecti

‘Ara és l’hora’ organitza l’acte ‘El meu país i jo volem viure en llibertat’ a la Plaça Universitat


Avui s’organitza a les 19.30 a la Plaça Universitat l’acte ‘El meu país i jo volem viure en llibertat’ en el marc de la campanya ‘Ara és l’hora’ impulsada per Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana. L’objectiu de l’esdeveniment és reivindicar el paper del col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals en la projecció del nou país. La plataforma remarca així la cabuda de les diferent opcions sexuals i identitats i expressions de gènere en aquest projecte d’independència que accepti i celebri la diversitat i vetlli pels drets i llibertats de tothom.
 
La jornada s’iniciarà amb el debat ‘Drets i llibertats LGBTI en una Catalunya independent’, conduït pel periodista Llibert Ferri i en el què hi participaran Eugeni Rodríguez, portaveu del FAGC i president de l'Observatori contra l'homofòbia, Gerard Coll-Planas, sociòleg i professor de la UVic, Carme Porta, activista lesbiana i exsecretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, i Elisabet Vendrell, expresidenta de l'Associació de Famílies Lesbianes i Gais i expresidenta del Consell Nacional LGBT de Catalunya. Posteriorment, es presentarà l'espectacle ‘Indepentdance’ amb The Chanclettes i la Mega Pubilla.
 
La jornada vol servir per promoure l’independència i alhora celebrar la Llei de Drets de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals i per a eradicar l’Homofòbia i la Transfòbia aprovada al Parlament de Catalunya el passat 2 d'octubre.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article