Trobada d’Entitats d’Immigrants a Barcelona, una jornada per la diversitat

Una cita per conèixer altres cultures i per cohesionar els ciutadans de la capital catalana


Avui té lloc la ‘Trobada d’Entitats’ que organitza el Consell Municipal d'Immigració de Barcelona al Moll de la Barceloneta de les 12 del migdia a les 6 de la tarda. En aquesta trobada hi participen 45 entitats, les entitats membres del Consell, amb l’objectiu de la trobada és ser un lloc de reunió entre organitzacions que treballen per un fi comú, esdevenir una cita lúdica per allò que defensen i obrir un espai on donar a conèixer al públic les entitats participants.

A la festa hi haurà la Carpa de la Dona (gestionada per ACESOP i TEAC), la Carpa de la Cultura (gestionada per JOVECU) i la Carpa de l’Acollida, el Refugi i l’Asil (gestionada per la Creu Roja ). Aquest any el sector associatiu convidat és el de la inclusió social i comptarà amb la Carpa de la Inclusió Social. Totes les carpes organitzaran nombroses activitats entorn les seves temàtiques i les activitats que realitzen les entitats que hi tenen lloc.

Cada entitat disposa d’un espai expositiu on mostrar informació d’allò que fan. També les entitats representants del sector associatiu convidat: Acord ciutadà per una Barcelona inclusiva, Xarxa d’Atenció a persones sense llar i Xarxa d’Acollida i acompanyament (Coordinadora de la llengua i XESAJE).

A més, hi hauran una biblioteca vivent, actuacions de música i dansa, tallers i llocs tradicionals per la canalla, un menjador amb cuines de diferents indrets i una actuació ciutadana contra els rumors, un mal encara per l’integració del col·lectiu d’immigrants segons el Consell.

Consulta el programa aquí.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article