'Somriu per la infància' a Port Aventura i a la xarxa

FEDAIA organitza una jornada lúdica i solidària pels infants vulnerables


Demà dissabte se celebra un dia solidari a Port Aventura a favor dels petits més vulnerables sota el lema 'Somriu per la infància'. La campanya, organitzada per  la Federació d'Entitats d'Atenció i d'Educació a la Infància i a l'Adolescència (FEDAIA), també pretén omplir de somriures la xarxa.

Aquest és el segon any consecutiu que FEDAIA, la Federació d'entitats que treballen amb infants en situació de desemparament o risc d'exclusió social, celebra un dia per la infància a Port Aventura.

La jornada té l'objectiu de sensibilitzar per tal d'avançar en el compliment de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, aprofitant que el seu 25è aniversari se celebra dos dies abans (el 20 de novembre), i alhora donar la possibilitat als nens i joves més vulnerables que puguin gaudir d'un dia a Port Aventura.

Es poden adquirir entrades per aquell dia a un preu especial de 18 euros a través de Ticketmaster. Part de la recaptació es destinarà als programes que desenvolupa la federació per afavorir la igualtat d'oportunitats i fer efectiu el dret de tots els infants a gaudir d'activitats lúdiques, culturals i esportives que, consideren, juguen un paper fonamental en el seu desenvolupament vital.

A més, com a part de la campanya pretenen crear somriures a la xarxa i animen a fer selfies sota l'etiqueta #somriuxlainfancia.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article