El Grupo SIFU, l'entitat Integradora del 2014

El Cecot ha triat aquesta organització per la seva tasca ocupacional dirigida a persones en risc d’exclusió


Cecot, una de les organitzacions patronals amb major influència del Vallès, va decidir premiar el Grupo SIFU com l'entitat integradora de 2014 en el seu acte principal, la Nit de l'Empresarial, el passat dia 3 de novembre al Palau de Congressos de Barcelona.

La cita va ser presidida pel President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i va comptar amb la presència de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig. Un acte al que hi varen acudir més d'un miler d'empresaris i de representants patronals de tot Catalunya, per commemorar els 20 anys de la creació de la Cecot.

Un jurat format per membres de l’àmbit empresarial, acadèmic, governamental i de la comunicació va concedir el premi a Albert Campabadal Mas i Cristian Rovira, el president i vicepresident de Grupo SIFU, com a representants d’una organització a la que es reconeixia una llarga trajectòria en la creació d'ocupació entre persones en risc d'exclusió social.

Altres premiats van ser: el president de Grifols, Víctor Grífols, per la seva trajectòria professional i empresarial; Fluidra, amb el premi a l'empresa més internacional: Tous, pel de comerç més dinàmic; i la Fundació Mobile World capital, per les millors pràctiques en l'administració pública; entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article