La Marató de TV3 busca 2.000 voluntaris per a la seva 23a edició

Es celebrarà el proper 14 de desembre i estarà centrada en les malalties del cor


La Marató de TV3, dedicada aquest any a les malalties del cor, obre els processos d’inscripció de voluntaris i inicia una campanya divulgativa a les escoles.

La Marató de TV3 celebra la seva 23a edició el proper 14 de desembre amb una jornada dedicada a les malalties del cor. Durant el dia, la Fundació de la Marató necessitarà la col·laboració de 2.000 voluntaris que atenguin les trucades solidàries a les quatre seus telefòniques del territori. Les inscripcions es poden fer entre el 5 i el 20 de novembre i es podrà escollir la tasca, el torn horari que es vol fer i la seu territorial on es vol participar, així com les dates i els llocs de formació obligatòria per aquesta campanya.

La Marató, a més, ha posat en marxa la campanya de divulgació a les escoles que, mitjançant conferències informatives a alumnes d’entre 12 i 16 anys de tots els centres educatius del país, té l’objectiu de donar a conèixer als joves els temes que han abordat les diferents edicions de La Marató amb la intenció de promoure la participació social solidària.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article