El XVII Congrés sobre l'autisme comença avui a Barcelona

‘Construïm capacitat: evidencia, innovació i creativitat’ és el lema per tractar les últimes tendències d’atenció a persones amb TEA


L'AETAPI, l’Associació Espanyola de professionals de l’autisme, ha organitzat el XVII Congrés de AETAPI que se celebrarà des d’avui fins al proper 15 de novembre a l’Auditori AXA de Barcelona (Av. Diagonal, 547).

El Congrés reunirà a la ciutat comtal a més de 300 professionals de l’Autisme i especialistes internacionals que tractaran les últimes tendències en procediments d’intervenció terapèutica a persones amb autisme i a les seves famílies, entre elles el model SCERTS amb unes sessions que ha impartit els darrers dies el doctor Barry Prizant.

Sota el lema ‘Construïm capacitat: evidencia, innovació i creativitat’, el congrés es desenvoluparà entorn a tres grans blocs temàtics, un per dia, al voltant dels quals s’han programat ponències, cursos i tallers. Avui el bloc que encapçala la jornada porta per títol l'"Evidencia clínica en TEA" i al llarg del dia  es farà una revisió de les investigacions recents sobre el Trastorn de l’Espectre Autista i l’eficàcia dels tractaments, per tal de proporcionar una visió global de l’actualitat i promoure la precisió en el diagnòstic, l’atenció primerenca i la bona pràctica. Demà dijous l'epígraf serà "Innovacions en intervencions" i s'hi presentaran pràctiques innovadores i creatives per afavorir l’autonomia, eines útils per a crear noves estratègies que millorin l’inclusió social i laboral d’aquestes persones. Finalment divendres, es tractarà la "Qualitat de vida i creativitat per a l’edat adulta", bloc que aportarà competències per a fer front a la vida adulta i vellesa de les persones amb TEA amb l’objectiu de promoure una millor qualitat d’aquestes.

El programa més detallat de les jornades es pot consultar aquí.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article