'Punt i Seguit', teatre solidari a Barcelona

L'obra de la Companyia Femarec planteja la revolta davant la resignació del final de la vida


El proper dimecres 3 de desembre s’estrena 'Punt i Seguit', el nou espectacle solidari de la Companyia de Teatre de Femarec, al Teatre Casino l'Aliança del Poblenou. L'obra, dirigida per Glòria Rognoni, parteix d'una reflexió sobre la vida i la mort, i el debat entre el punt i seguit i el punt i final.

Aquest esdeveniment solidari té el suport del programa de l'Ajuntament de Barcelona, BCN [Espai Social] i esdevindrà “un show amb rialles, diversió i emoció”, segons expliquen els organitzadors. L'obra planteja la possibilitat de parlar i revoltar-se enfront la resignació del final de la vida, que, com expliquen, "de sobte un dia s’acaba sense avís ni permís previ.  S’acaba i punt. Punt i final.”

El Grup de teatre social anima la gent a que hi col·labori anant-los a veure. Per obtenir les teves invitacions has de fer una donació, a partir de 5€, al projecte del Teatre Social de Femarec, que anirà destinada a la iniciativa 'Butaca Solidària', un fons destinat a les invitacions per a persones que per qüestions econòmiques no es poden permetre fer l’aportació.

La Companyia, que actualment celebra el seu 18è aniversari, pertany a la Femac, l'entitat social d'inserció sociolaboral de persones en risc d'exclusió. Aquesta entitat estableix dues formes de donació i reserva d'entrades, per Internet a través de elmeugradesorra.org o per ingrés o transferència bancària.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Mercè
1.

L'estrena de Punt i Seguit, pinta molt bé!

  • 0
  • 0

Comenta aquest article