Nou servei d'atenció psicològica a Girona

La Fundació SER.GI i Psicòlegs en Acció signen un acord per millorar el seu àmbit d'actuació


La Fundació SER.GI i Psicòlegs en Acció han signat un acord per oferir un nou servei de tractament psicològic. A preus reduïts, aquests programes van orientats a persones que es troben en situació de risc d'exclusió social i que, per tant, no disposen dels recursos suficients per obtenir el tractament de forma independent.

Ambdues entitats proposen aquesta mesura després de detectar que en els darrers anys ha augmentat l'atur, la pobresa, la pèrdua d'habitage i el procés migratori, aspectes que han generat més vulnerabilitat emocional. A aquest fet, sovint porten associades transtorns com l'estrès, la depressió o l'ansietat que requereixen d'atenció psicològica.  
   
A causa de l'augment de persones que necessiten aquests serveis, els serveis públics tenen dificultats per atendre tanta demanda. A més, aquestes persones no disposen de suficients recursos econòmics per rebre atenció privada. Per això, les entitats s'han proposat oferir aquest servei per cobrir la mancança, adaptant-se a les necessitats econòmiques de cada usuari. Mitjançant aquest acord la Fundació SER.GI derivarà usuaris a l'equip de Psicoacció que farà la diagnosi i el tractament oportú.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article