Jornada reivindicativa per defensar els drets dels discapacitats

Dincat organitza demà diferents activitats sota el lema 'Els nostres drets no cauran'


Dincat organitza demà una nova jornada reivindicativa sota el lema "Els nostres drets no cauran" en el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. 

A partir de les 11 del matí, diferents entitats de Dincat representaran a la plaça de la Cascada escenes que exemplifiquin situacions en les quals es vulneren drets d'aquest col·lectiu com l'accés als serveis d'atenció social, l'educació, el treball, la salut, la vida pública i la igualtat d'oportunitats. 

Alhora, també es construirà el mur “Els nostres drets no cauran" i es llegirà un manifest davant del Parlament de Catalunya per reivindicar l'aplicació de la nova ordre de copagament, les dificultats en l'accés a determinats serveis o la Llei de la dependència, entre d'altres. 

Famílies Dincat ja va realitzar el passat 11 d'octubre una jornada sota el títol "Els nostres drets no cauran". En aquell acte, els familiars de persones amb discapacitat intel·lectual van explicar les dificultats en què es troben per accedir a determinats serveis d'atenció i, alhora, van denunciar alguns problemes derivats de la Llei de Dependència. 


 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article