Nou conveni per promoure la contractació d'aturats de llarga durada

La Generalitat i ACRA treballaran per facilitar la contractació, sobretot, de dones entre 25 i 45 anys amb fills a càrrec


El Departament d'Empresa i Ocupació i el de Benestar Social i Família han arribat a un acord amb l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) per facilitar la contractació de persones aturades de llarga durada. El conveni al qual han arribat permetrà a la Generalitat col·laborar en el procés de selecció i contractació de persones en atur, sobretot dones d'entre 25 i 45 anys amb fills a càrrec, per treballar en els centres associats d'ACRA.
 
El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, assegura que "la prioritat del Govern de la Generalitat i del país és la generació d'ocupació i la lluita contra la desigualtat" però, alhora, destaca que aquesta "s'orienta cap a les persones amb dificultats per incorporar-se al mercat de treball". 
 
ACRA és una organització sense ànim de lucre que agrupa diferents entitats que es dediquen a l'àmbit assistencial com centres de dia, residències o centres sociosanitaris. Per això, les persones que seran contractes han de tenir una titulació prèvia en atenció sociosanitària o perfils amb capacitat de formar-se en aquest àmbit. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article