Jugadors del Barça protagonitzen una nova campanya contra la SIDA

El pròxim 1 de desembre se celebra el Dia Mundial de Lluita contra aquesta malaltia


Diferents jugadors del Futbol Club Barcelona protagonitzen un nova campanya de Metges Sense Fronteres per lluitar contra la SIDA. En motiu de la celebració, el proper dia 1 de desembre, del Dia Mundial de Lluita contra aquesta malaltia, el Centre de Documentació i Recursos Pedagògics SIDA STUDI en col·laboració amb l'Obra Social "La Caixa" han preparat un recull de campanyes.
 
Diferents famosos del món del cinema, la música, la política i l'esport compromesos en la lluita contra la SIDA fan una crida a la conscienciació social i a col·laborar en diferents activitats. 
 
Sota el lema "Fes-te'n amic d'en Malik", la campanya vol treballar per la prevenció de la transmissió del virus de la SIDA de mares a fills.  
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu .. VALLES ORIENTAL BARCELONA
2.
Contra LA SIDA ara per ara se lluita molt contra ella si esfa servir EL CONDON ,, Tota persona que volgui posar les Banyes a la seba dona ho home Al Noi que posa les Banyes ala seva novia xicota ques posi Condon . El Perservetiu esba fer per evitar emfermedades Ja molts que pensaben ami aixo no en pasara aixo de la Sida i ara estan enterrados en los Cementerios . AIXO DEL SIDA TE PODRA PASAR A TU . SI . i molt mès si poses les Banyes pones los cuernos a tu pareja ..LA Infidelidad es causa para cojer EL SIDA ..
  • 0
  • 0
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu .. VALLES ORIENTAL BARCELONA
1.
Esta molt be quels jugadors del BARÇA ,, Faixin una Campanya contra la Sida ,, que tan mal fa tambe a molts joves .. Miguel Bose tambe la fa . ARA Lo que han de seguir fem ELS Jugadors del BARÇA Seguir sen Els Reis Mags del Orient .. Anar als Hospitals a portar Juguines bones i carwes als nens que alla estan he donarlis una gran Alegria i felicitat .. Aixo te molta importancia aqui LEO MESI que no falti els NENS LE ESTIMEN MOLT HE .... ..Ara be NADAL Quel BARÇA Prepari les Juguines per portar a les criatures dels Hospitals Alla tambe trobaran Nens i nenes amb Sida i Cancer i altres moltes malalties greus .. Tambe els Politics i Partits Politics podrien apendra del BAERÇA i anar a portar coses als hospitals no al mateix hospital esclar a altres POLITICS DE CATA AJUNTAMENT Poden anar als Hospitals dels seus pobles FUTBOLISTES TAMBE ... Escriptors podrien anar als HOSPITALS I A LES PERSONES grans REGALAR ALGUNS DELS SEUS LLIBRES el ultimo que han escrito que poguin llegir algu aixis aixo de pas es propaganda tambe he ..
  • 2
  • 0

Comenta aquest article