Concert benèfic per l'Esclerosi múltiple al Palau de la Música

L'entitat Grup d'Afectats d'Esclerosi múltiple vol recaptar fons per a la investigació


La Fundació GAEM (Grup d'Afectats d'Esclerosi Múltiple) organitza, el proper dilluns 22 de desembre, el concert 'La música ens mou', al Palau de la Música. Aquest acte benèfic servirà per recaptar fons per a la investigació d'aquesta malaltia neurodegenerativa. L’acte començarà a les vuit del vespre a la Sala de Concerts i serà presentat per la periodista Bibiana Ballbè. 
 

A Catalunya hi ha 6.000 afectats d'Esclerosi múltiple, una malatia que ha esdevingut la segona causa de discapacitat neurològica entre persones de 20 i 40 anys. Aquest concert, definit per l'entitat com a “innovador, transversal i eclèctic", té com a objectiu recaptar fons per finançar projectes d'investigació.

El programa constarà d'una selecció d'obres musicals representatives de diferents cultures i estils: un concert per a piano i orquestra de Franz Liszt,  una selecció d'obres d'estil ètnic anomenades 'Klezmer' o 'Yidish' i una selecció de 'Bossa Nova' i 'Samba' del compositor de cinema Lalo Schiffrin, entre d'altres.

Iniciarà l'esdeveniment, el Cor Vivaldi - Els Petits Cantors de Catalunya sota la direcció d'Óscar Boada. Seguidament, l'Orquestra de la Societat de Concerts de Barcelona, el pianista-solista Alfredo Salvador, el clarinetista Ángel Belda, i la cantant Johanna Klingfors faran la seva interpretació. Per finalitzar, Melani Mestre estrenarà el seu concert per a piano i orquestra 'Concertango' amb peces d'Ástor Piazzolla, composades especialment per a l'ocasió.

L'entrada-donatiu es pot adquirir a les taquilles i a les pàgines web del Palau de la Música Catalana i del Club de Cultura TR3SC.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article