Cornellà celebra demà una Santa Llúcia social

El dia de la patrona de persones cegues atén diferents accions socials


L’ajuntament de Cornellà aprofita la jornada festiva de Santa Llúcia per apropar l’acció social a la ciutadania a través de la Fira de Nadal. A més, l'Once celebra en aquesta mateixa ciutat el dia de la patrona de les persones cegues amb el seu dinar anual.

Demà de les deu del matí a les nou del vespre, se celebrarà la tercera edició de la Fira de Santa Llúcia. Aquesta fira, a més de comptar amb 100 carpes d’artesans de la localitat distribuïdes per les places del centre, rebrà les entitats socials i solidàries de la ciutat que disposaran de 15 carpes per a la promoció de la seva tasca. També s’organitzaran activitats i tallers lúdics, s’habilitarà una carpa per a què els més petits puguin donar la carta a un patge reial, i es realitzarán diverses iniciatives per recaptar fons per la Marató de TV3.
Però, a més de les activitats socials de la Fira, la ciutat també acollirà l’acte de l'Once per commemorar el dia de la seva patrona. El Pavelló de Fires aplegarà prop de 2.000 persones per celebrar un dinar de germanor entre afiliats, treballadors, pensionistes i persones vinculades a l’Organització. Un acte que comptarà amb la presència del president de la Generalitat en funcions, José Montilla; la consellera de Salut en funcions, Marina Geli; el president de l’ONCE i la seva Fundació, Miguel Carballeda; l’equip de gestió i representació de l’ONCE a Catalunya; així com representants de la política i dels col·lectius de persones amb discapacitat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article