Postals de Nadal amb lletra de persones que han viscut al carrer

La Fundació Arrels presenta un web on enviar felicitacions virtuals escrites amb HomelessFonts, la tipografia creada pels usuaris de l'entitat


Aprofitant que s'acosten les festes nadalenques, la Fundació Arrels, l'entitat que atén a persones sense llar a Barcelona, ha impulsat un web que permet escriure postals de Nadal amb la lletra de persones que han viscut al carrer. La Fundació compta amb el suport de BCN[Espai] Social, programa de l’Ajuntament de Barcelona que facilita espais comunicatius a entitats que aporten valor social a la ciutat.

Per crear la postal, els internautes poden utilitzar imatges pròpies o escollir-ne una de les que ofereix el web, cedides pel banc d'imatges Shutterstock. Les tipografies que es poden utilitzar per escriure les felicitacions són les del Guillermo, la Loraine, la Gemma, el Lluís i el Francisco, persones que han viscut als carrers de Barcelona i que participen en el projecte tipogràfic 'Homelessfonts', una col·lecció de tipografies fetes a partir de la seva lletra manuscrita.

A través del web, les postals es poden viralitzar a les xarxes socials, enviar per correu o imprimir per fer un enviament postals. Més enllà de la difusió, el web també ofereix la possibilitat de col·laborar econòmicament a través d'un donatiu amb la tasca que realitza la Fundació Arrels durant tot l'any.

L'entitat, que aten a prop de 1.000 persones sense llar a Barcelona, impulsa campanyes sensibilitzadores com les de #ningúdormint, #ningúsensedutxa o les mateixes #Homelessfonts que, nates d'una idea d'Arrels i de l'agència de publicitat The Cyranos McCann, han tingut una exel·lent acollida a casa nostra i a nivell internacional.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article