La Fundació Joia estrena nous serveis d'inserció laboral per a joves

'Itínere' i 'Bitàcola' han estat possibles amb gràcies a l'aliança estratègica de l'entitat amb l'Associació Central Higiene Mental Nou Barris


La Fundació Joia ha implementat dos nous serveis a Nou Barris per ajudar a la inserció formativa i laborals dels joves. Es traca d'Itínere Joves i Bitàcola Joves, iniciatives que han estat possibles gràcies a la col·laboració amb l'Associació Central Higiene Mental d'aquest barri.

Itínere és un servei destinat a desenvolupar la metodologia IPS d’inserció laboral. El servei estarà vinculat al Centre de Salut Mental de Nou Barris, que serà l’encarregat de realitzar una part de les derivacions dels usuaris i amb els quals Joia treballarà molt estretament participant en les seves reunions d’equip setmanal i quinzenalment. La seu central del servei Itínere Joves està a l’Espai Jove Les Basses.

Pel que fa a Bitàcola, el servei té té la funció de complementar el coaching amb la metodologia en inserció laboral, la qual cosa permetrà atendre d’una forma integral i innovadora als joves amb malestar psicològic o trastorn mental. El nou servei està ubicat al districte de Sants-Montjuïc a l’EspaiSocial de Fundació Catalunya-La Pedrera.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article