Units per ajudar celíacs en situació vulnerable

El Banc d'Aliments de Barcelona i l'Associació de Celíacs de Catalunya treballen per cobrir les seves necessitats alimentàries


El sobrecost que suposa l'accés als aliments sense gluten fa que per a moltes famílies sigui complicat poder adquirir aliments tan bàsics com el pa, pasta o farina aptes per celíacs. Estudis recents destaquen que aquest augment en el cistell de la compra pot arribar fins el 315% en relació amb la despesa anual d'una família que no està obligada a consumir productes sense gluten. 

Un total de 200 persones de la ciutat de Barcelona i província són celíacs i es troben en situació de vulnerabilitat. És per això que el Banc d'Aliments de Barcelona i l'Associació de Celíacs de Catalunya treballen conjuntament amb l'objectiu de cobrir les necessitats alimentàries, i amb productes sense guten, d'aquestes persones. 
 
Per dur a terme aquest propòsit, Celíacs de Catalunya s’ ha adreçat a les seves empreses sòcies demanant-los la seva col·laboració, donant els seus productes a la Fundació. El Banc d’Aliments de Barcelona lliurarà a les persones necessitades de la ciutat comtal i província el producte recollit a través de les seves entitats col·laboradores. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article