Recta final de la campanya de joguines de la Creu Roja

Fins el 2 de gener encara es poden entregar en qualsevol dels més de 2.000 punts de recollida


En el context de les festes nadalenques i amb la proximitat del  dia de Reis, Creu Roja Joventut, un any més, torna a fer una crida a la ciutadania catalana per recollir prop de 80.000 joguines i arribar a 30.000 infants en situació de vulnerabilitat. 

A mitjans de la setmana passada es va arribar al 60% de les 80.000 joguines previstes per a aquesta edició, però la franja dels 9 als 14 anys és la que està menys coberta. Fins el 2 de gener encara hi ha temps per cobrir les 30.000 joguines que falten per arribar a la xifra de joguines proposada per aquest any. 

Fins ara s'han recollit, fonamentalment, joguines destinades a la infància que comprèn les dues principals franges d'edat, que van dels 4 als 8 anys, com ara peluixos, jocs de taula, cotxes i nines. La franja dels 9 als 14 anys és la que està més desoberta, de moment, en la recollida d'enguany, ja que requereix un tipus de joguina molt específica, com ara llibres, jocs de taula cooperatius i material esportiu. 
 
Creu Roja va iniciar la campanya a principis de mes a través del vídeo de promoció, on animava la ciutadania a fer donacions de joguines per arribar als infants catalans en risc de vulnerabilitat. La 22ª edició de la campanya de joguines de la Creu Roja compta amb presència en més de 447 municipis i els punts de recollida es poden consultar al seu web.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article