Catalunya ha tancat l'any amb menys aturats

En un any el nombre d'aturats registrats s'ha reduït un 7,83%


Aquest 2014 el nombre d'aturats registrats ha disminuït un 7,83%. A més, ha augmentant el nombre d'afiliats a la seguretat social.
L'últim mes de l'any ha registrat les millors dades.

Catalunya tanca el 2014 amb 575.948 aturats registrats, 48.924 menys que el tancament del 2013. Per tant, En un any el nombre d'aturats registrats s'ha reduït un 7,83%. Només al desembre s'ha reduït en 5.704 persones, un 0,98%. Segons les dades publicades pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, es tracta del segon descens consecutiu de l'atur registrat al tancament d'un any des de 2006, després del de 2013.

L'afiliació mitjana a la Seguretat Social també ha tingut un augment del 2,55 el 2014 al conjunt de l'Estat espanyol, això suposa el primer increment anual des que va començar la crisi el 2007. Només el desembre l’augment ha estat d’un 0,48% més. A Catalunya l'increment de l’últim mes ha estat de 8.387 persones.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu VALLES ORIENTAL
2.
Ja molts Aturats cuan diuen aixo els del Govern me recordu de allo ques diu tan .....:. DIME DE QUE PRESUMES Y YO TE DIRE DE QUE CARESES .. aqui carese de la veritat no abaixa el Atur pujara altra cop de seguida Son contractes per uns dies res mes aqui volem Enganyar ... JA Molts aturats que no cobren res cap subsidi ni la Generalitat als ajuda ni a els ni les seves familias SÓC ATURAT I TIN FAMILIA DOS DISMINUIDOS I UNA FILLA . Si fa la Generalitat Artur Mas retalla les poques ajudes que podrien tenir ens fa patir molt mes LA BAIXADA DEL ATUR Es un espejismo no es real , cal acostarse ala realitat per veura que no ja cap baixada son nomes ELS DIAS DE NADAL
  • 4
  • 0
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu VALLES ORIENTAL
1.

Si Aturats contratados Temporalmente per les FESTES DE NADAL ,, a mintad de Gener pujara al Atur que hus apusteu he Cuan cobren de Sou una miseria he . Aixo no es sortir del Atur aixo es sortir del Foc per caura a les brases he

  • 5
  • 0

Comenta aquest article