El projecte 'Persones GRANS persones' busca finançament col·lectiu

La campanya pretén recollir fons per cobrir les despeses bàsiques de la gent gran tutelada


El projecte Persones GRANS Persones és una iniciativa de la Fundació Nostra Senyora dels Àngels que vol reunir fons per cobrir les despeses d'higiène personal, mediació i productes d'ortopèdia de persones incapacitades judicialment i sense recursos. 

Per tal d'aconseguir-ho ha posat en marxa una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Implica-t.org. L'objectiu és aconseguir 3.000 euros a través de petites aportacions de persones, entitats o empreses. 
 
La Fundació Nostra Senyora dels Àngels és una entitat tutelar que té cura de persones majors de 65 anys amb capatitats d'obrar limitades que no compten amb el suport de les famílies. L'objectiu de la Fundació és "la protecció integral de les persones de la tercera edat, millorant les seves condicions de vida i lluitant per la defensa dels seus drets". 
 
A través de donatius des de 20 a 1.000 euros l'entitat podrà garantir des de crema hidratant o medicaments fins a pròtesis dentals o cadires de rodes. La campanya de micromecenatge ja compta amb 2.150 euros i està oberta fins el 10 de febrer per arribar fins a l'objectiu, que són 3.000 euros.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article