Programa de beques per als esportistes amb alguna discapacitat

La Fundació SIFU ajudarà a finançar beques GAES de la campanya 'Persegueix els teus somnis'


La Fundació Grup SIFU i GAES han signat un conveni de col·laboració per promoure la campanya "Persegueix els teus somnis". Aquesta és una iniciativa de GAES amb l'objectiu de patrocinar els esportistes anònims que intenten fer realitat els seus somnis. 

La Fundació Grup SIFU permetrà, mitjançant una aportació econòmica, finançar les beques GAES i les dues entitats organitzaran de forma conjunta algunes jornades amb guanyadors de les edicions anteriors d'aquestes beques i que pateixen algun tipus de discapacitat. 
 
El conseller delegat de GAES, Antonio Gassó, assegura que "aquesta col·laboració permetrà seguir contribuint perquè molts esportistes aconsegueixin els seus somnis". Alhora, el vicepresident del grup SIFU, Cristian Rovira, considera que aquesta activitat és "una gran oportunitat per compartir experiències i conscienciar sobre les múltiples habilitats de les persones amb discapacitat". 
 
La Fundació SIFU treballa per assolir uns majors índex d'inserció laboral de les persones amb discapacitat, potenciant valors com la igualtat d'oportunitats o el desenvolupament de determinades competències. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article