'Bota x la infància', una campanya contra la pobresa infantil

Per cada 'bot' que es comparteixi, les empreses col·laboradores destinaran un euro al col·lectiu en risc d'exclusió social


A Catalunya, 1 de cada 4 infants viu sota el llindar de la pobresa. Davant d'aquestes dades, la Fundació Catalana de l'Esplai (Fundesplai) ha engegat la campanya "Prenem partit per la infància" fent així una crida perquè tothom es comprometi amb els drets i la igualtat d'oportunitats en la infància. 

Fundesplai denuncia que la crisi està afectant greument la igualtat d'oportunitats dels infants en l'accés a les activitats que repercuteixen sobre la seva salut, el seu creixement i la seva felicitat: els menjadors escolars, les colònies, reforç escolar, etc. És per això que Fundesplai fa una crida per tal que tothom passi a l'acció per garantir els drets i la igualtat d'oportunitats en la infància.
 
La Fundació demana fer-se una foto fent un salt o botant una pilota i penjar-la a les xarxes socials amb l'etiqueta #botaxlainfancia. Així, les empreses col·laboradores donaran un euro per cada "bot" que es comparteixi a la xarxa i es destinarà íntegrament a beques per a menjador, colònies i activitats de lleure i reforç escolar que beneficiaran infants que es troben en risc d'exclusió social. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article