Es busquen voluntaris per a la campanya solidària 'Posem-li pebrots al càncer'

La FECEC sensibilitzarà els clients dels supermercats Condis en motiu del Dia Mundial contra el Càncer


El proper 4 de febrer és dl Dia Mundial contra el Càncer. En motiu d'aquesta commemoració, la FECEC, la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer, i els supermercats Condis han endegat conjuntament la campanya solidària 'Posem-li pebrots al càncer'.

L'objectiu de la campanya és solidaritzar-se amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca de suport i ajuda de les entitats federades i aconseguir diners per desenvolupar els projectes d’atenció als malalts de càncer i les seves famílies. Per fer-ho, la FECEC fa una crida a persones voluntaris que vulguin desplaçar-se, els dies 6 i 7 de febrer, a algun dels 360 establiments de Condis de Catalunya per oferir als consumidors una bossa de pebrots que la cadena ha preparat per a la campanya. La missió dels voluntaris també consistirà en informar sobre els serveis de les entitats integrades a la FECEC #juntscontraelcancer i els objectius de la campanya.

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) és una entitat de segon nivell que agrupa les principals organitzacions que treballen per millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i les seves famílies.La FECEC es va constituir el 13 de febrer del 2001, i va néixer amb la vocació d’integrar esforços en la lluita contra les malalties oncològiques a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article