Aadas convoca artistes per lluitar contra les agressions sexuals

Associació d'Assistència a Dones Agredides Sexualment prepara una gala per recaptar fons i sensibilitzar entorn l'assetjament sexual


L'Associació d'Assistència a Dones Agredides Sexualment (Aadas) té 30 anys de vida i es dedica tant a ofererir assistència psicològica i jurídica a persones que han patit violència sexual i com a sensibilitzar contra la violència sexual i donar als afectats de primera mà. Ara, Aadas busca artistes per un cabaret solidari que organitzarà sota el nom 'Gala de Hadas' el dia 21 de març. La convocatòria preveu diferents disciplines i resta oberta fins al 27 de febrer.

Amb aquest espectacle, que tindrà lloc entre les 8 del vespre i les 11 de la nit a l'espai Anaglifos Art Factory, la ONG intentarà recaptar diners per tirar endavant els seus projectes, alhora que procurarà oferir un moment agradable i positiu a les dones sensibles a aquest tema.

Les seccions de la convocatòria són: arts visuals i plàstiques (pintures, escultura, fotografia, instal·lació, il·lustració, etc.), arts escèniques (performance, monòlegs, dansa, música, clown, màgia, etc.) i micro obert, pensada per artistes que vulguin compartir quelcom breu (amb un màxim de 5 minuts i no 10 com la resta). Qualsevol peça, independentment de la secció a què es presenti, ha de procurar mostrar-se sensible amb l'assetjament sexual i no té per què centrar la seva temàtica en aquesta problemàtica sinó més aviat aportar alegria a les afectades. A més, les obres han de ser fàcils de muntar i desmuntar a l'escenari.

El requisit que sol·liciten per a ser un artista participant és que puguin entregar la màgia que porten dins. Per a entrar en el procès de selecció els artistes han de presentar la seva proposta al correu electrònic electrònic de l'acte abans de la data fixada o posar-se en contacte amb la directora i coordinadora DanielaConTe. Cal tenir en compte que l'organització ha avisat que potser tanca abans la convocatòria perquè tem que puguin arribar moltes propostes i ja tenen un marge d'hores per a realitzar l'acte.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article