ASPÀSIA, els premis en defensa de l'equitat de gènere arriben a la 3a edició

La xarxa de Dones Directives i Professionals de l'Acció Social i l'Observatori del Tercer Sector reconèixeran una trajectòria en favor de l'empoderament de les dones


La xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDiPAS) i l’Observatori del Tercer Sector impulsen la tercera edició del Premi ASPÀSIA. El premi és un reconeixement a la trajectòria de persones que hagin afavorit l’equitat de gènere i hagin treballat en defensa de l’empoderament de les dones.

El Premi ASPÀSIA que s'entregarà durant un acte de DdiPAS l'última setmana de març. La convocatòria s'adreça als moviments veïnals i associatius, les organitzacions socials, col·legis professionals, universitats, centres educatius i administracions públiques, així com a tots aquells espais naturals de participació en el desenvolupament d’aquestes trajectòries. El jurat valora el compromís personal, la qualitat de les iniciatives o accions realitzades en defensa de la causa i l’impacte social d’aquestes accions.

En la seva primera edició, celebrada el 2013, el Premi ASPÀSIA va reconèixer la treballadora social Concepció Requena. I en la segona edició, el 2014, la llarga trajectòria professional i docent de Sara Berbel i, amb una menció especial, a Delicia Coronado, directora i docent en diferents poblacions andines al Perú.

Podeu consultar les bases del Premi i el formulari de presentació de la candidatura, i accedir a més informació sobre la documentació que cal aportar clicant aquí.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article