Noves activitats pedagògiques durant els migdies escolars

Eurest Catalunya i Fundesplai signen un conveni per treballar en aquest sentit


Eurest Catalunya i Fundesplai (la Fundació Catalana de l'Esplai) han establert un conveni de col·laboració per gestionar el temps del infants durant el migdia. L'objectiu d'aquest acord és desenvolupar un projecte educatiu que permeti garantir la bona alimentació dels infants i, alhora, establir un espai de lleure educatiu. 

Els promotors asseguren que "el temps del migdia és un espai educatiu entre l'horari lectiu del matí i la tarda, un temps on els infants han de ser els veritables protagonistes". El proper dimecres, 11 de febrer, se signarà el conveni de col·laboració al Centre Esplai del Prat de Llobregat.
 
Alhora, aquest acte servirà per poder realitzar al mateix espai diferents ponències que porten per títol "El dret a l'alimentació saludable"  i "El dret a la participació i el joc". Entre els participants destaca la participació de la nutricionista, Gemma Salvador, de l'Àrea de Promoció de la Salut de l'Agència de Salut de Pública de Catalunya o la professora de participació social de la Universitat de Barcelona, Anna Maria Novella. 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article