S'apropa la 33ª edició del curs anual de drets humans

El curs tindrà com a eix central els drets humans com a eina de transformació social


La 33ª edició del curs anual de drets humans promoguda per l'Institut de Drets Humans de Catalunya tindrà lloc a Barcelona del 2 al 19 de març. Aquest any se centra en la potencialitat dels drets humans com a eina de transformació social.

L'IDHC entén que no hi ha cap aspecte social, econòmic o polític que no afecti de ple en els nostres drets i per això han decidit que la programació d'aquesta 33a edició se centri en el poder dels drets humans per transformar el context social. La gran novetat del programa és el taller sobre com combatre l’odi online que plantejarà un vídeo fòrum a partir del curtmetratge guanyador del Premi als drets humans del Badalona Film Festival –FILMETS.

Al voltant del curs s'organitzen tot un seguit d’activitats per aprofundir més en la pràctica dels drets humans. En aques tespai, s'hi celebraran les xerrrades del Síndic de Greuges de Catalunya, així com els viatges d’estudi al Consell d’Europa. A més, l'IDHC també ha programat una sèrie de tallers voluntaris on els companys i companyes de SosRacisme, de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat i de l’Oficina per la No Discriminació informaran de la seva tasca diària com a defensors de drets humans.

El curs està destinat a les persones dedicades als drets humans de forma teòrica, als professionals que treballen directament o transversalment diferents aspectes de drets humans, estudiants i a la ciutadania compromesa amb la defensa dels drets humans. Les inscripcions es poden fer aquí online.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article