Cicle de xerrades sobre alternatives financeres, laborals i de consum per a joves

El Consell de la Joventut comença avui tres dies de jornades sota el títol 'Cicle d'Alternatives 2015'


El Consell de la Joventut de Barcelona, en col·laboració amb organitzacions i entitats de la ciutat, organitza un cicle que des d'avui tractarà de donar a conèixer alternatives financeres, laborals i de consum reals per als joves. Ho farà en un cicle de tres sessions a l'Espai Jove La Fontana.

El 'Cicle d'Alternatives 2015' s'inicià avui a les set de la tarda amb una xerrada sobre alternatives financeres per a entitats juvenils de Barcelona. En aquesta primera sessió tindran veu: Coop57, una cooperativa de finances ètiques que treballa en el marc de l’economia col·laborativa, i la Xarxa d'Economia Solidària (XES), formada per empreses i entitats democràtiques, equitatives i sostenibles que assagen noves formes de treballar i consumir.

La segona sessió, que es realitzarà aquest dijous 26 de febrer, se centrarà en les alternatives per a fer front a l'atur juvenil. A l'acte s'hi presentarà la "Guia jove per l'emprenedoria i l'autocupació" del Consell de la Joventut de Barcelona i es debatrà sobre la cooperativa com a model de negoci i s'exposaran projectes del Programa "Empenta a Gràcia".

La darrera sessió del cicle, que tindrà lloc dimarts 3 de març, girarà entorn l'economia social i solidària amb l'objectiu de promoure entre les entitats aspectes com la sostenibilitat, la sobirania dels serveis o la gestió democràtica d'aquests per mitjà d'exemples com els de Som Energia, cooperativa de consum d’energia verda, Eticom Som Connexió, cooperativa de telecomunicacions o l'experiència de Joana Conill, dinamitzadora d’economies alternatives i facilitadora de grups que es basa en la sobirania alimentària.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article