El Projecte Paidós, que lluita contra la pobresa infantil, explicat en un vídeo divulgatiu

Intenta conscienciar a la població davant d'aquest problema i ofereix ajuda a les famílies


El projecte Paidós, una iniciativa de Càritas Diocesana de Barcelona, ha elaborat un vídeo a través del qual intenta sensibilitzar la població sobre la pobresa infantil. A través de figures de playmobils, s'explica de forma visual l'atenció socioeducativa que reben les famílies amb infants de 0 a 6 anys i que es troben en el llindar de pobresa.

L'objectiu del projecte és, segons els promotors, "oferir oportunitats de futur als infants que viuen en situació de pobresa a través de l'enfortiment de les seves capacitats, el treball conjunt amb les famílies i la col·laboració amb altres entitats socials".

Aquest treball es va posar en marxa ja fa un any i mig i, actualment, acull unes 16 famílies d'aquest barri de Barcelona. El vídeo ha estat realitzat per professionals de la Fundació Pere Tarrés que treballen en el projecte Paidós Roquetes.

El projecte Paidós va néixer amb el propòsit de treballar per intentar eradicar la pobresa infantil i prevenir factors que en provoquen la seva cronificació a través d'una tasca compartida entre les famílies i les entitats. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article