Iaudiòfon, la nova app que facilita l'audició a la gent gran

L'aplicació permet connectar els dispositius Apple amb als audiòfons


Gaes, l'empresa líder en correcció auditiva a l'estat espanyol, ha presentat l'Iaudiòfon, un dispositiu que permet rebre el so dels dispositius d'apple directament a l'audiòfon sense necessitat de cap transmissor o dispositiu addicional.
 

A partir d'ara la gent gran podrà mantenir converses telefòniques, escoltar música o rebre pel·lícules rebent el so directament a l'audiòfon gràcies al nou Starkey Halo, un exemple de wearable aplicat al món dels audiòfons. 
 
Mitjançant la tecnologia sense fils Bluetooth 4.0, el nou Starkey Halo proporciona un so nítid, una excepcional claredat auditiva i és totalment compatible amb els dispositius iPhone, iPad i iPod touch. 
 
Les prestacions d'aquesta nova aplicació són el Soundspace, que permet configurar fàcilment el so d'acord amb l'ambient i el control remot a través de l'iPhone, que permet regular el volum de l'audiòfon. L'app també permet l'audiostreaming, que permet rebre trucades o música a l'audiòfon en qualsevol moment o lloc i l'integració siri als seus usuaris, és a dir, fer que Siri llegeixi els missatges de text. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article