Noves ajudes per a projectes en pro de la igualtat de gènere

L'Institut Català de les Dones convoca subvencions a entitats que promoguin la igualtat entre homes i dones


L'Institut Català de les Dones (ICD), adscrit al Departament de Benestar Social i Família, convoca  subvencions per a les entitats privades sense ànim de lucre i organitzacions sindicals que realitzin projectes d'utilitat pública o interès social i promoguin la igualtat de gènere.

D'acord amb les bases, són subvencionables aquells projectes que s'adrecin a la inserció laboral de les dones o a la seva atenció en l'àmbit professional, així com aquells que es centrin en la protecció i defensa dels seus drets, accions de reconeixement i visibilitat, atenció i recuperació de dones en situació d'especial vulnerabilitat; i creació o manteniment de xarxes d'entitats per a 'elles'.  

L'import per a les subvencions prové de les partides dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per als exercicis 2015 i 2016; i suma un total de 630.000 euros. Dins d'aquest total, però, no s'ha estipulat el pressupost màxim i mínim que podrà rebre cada associació i, per tant, les entitats no tenen limitacions econòmiques a l'hora de presentar projectes. El termini de presentació de sol·licituds comença avui i finalitza el 30 de març.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article