La FAD anima als joves a ‘construir’ per allunyar-se de les drogues

‘Com més coses construeixis en la teva vida, menys espai deixaràs a les drogues’, diu la campanya de la Fundació d'Ajuda a la Drogoaddicció


La Fundació d’Ajuda a la Drogoaddicció (FAD) ha començat una nova campanya que posa el focus als joves d’entre 14 i 25 anys per conscienciar-los que cal “omplir la seva vida” per ser, així, menys vulnerables al consum de drogues.

L’amistat, el compromís social, la consciència crítica, la capacitat d’esforç o l’autorcontrol són alguns dels elements que poden enriquir la vida d’un jove. Per això, des de la FAD han ideat una nova campanya que porta el lema de ‘Construir’ i que llença un missatge clar als joves: “Com més coses construeixis en la teva vida, menys espai deixaràs a les drogues”. La campanya compta amb dos anuncis de 20 segons per a la televisió, diverses peces per a xarxes socials i falques de ràdio i gràfics de premsa.
 
La nova campanya de la FAD fa un gir a l’entitat. Fins ara, les iniciatives estaven basades bàsicament en informar dels perills i dels riscos de les drogues, alertar del consum abusiu i denunciar suposats beneficis.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article