La Fundació Tarrés augmenta un 25% les ajudes al lleure gràcies a donacions

6.285 infants van poder gaudir de les beques per participar en activitats lúdiques l'any passat


La Fundació Pere Tarrés va becar l'any passat 6.285 infants en activitats de lleure. El nombre de beques va augmentar un 25% respecte el 2013, una pujada atribuïble a l'increment del 127% en les donacions de particulars, entitats, empresses i administracions.

L'any passat la fundació va possibilitar l'atenció de 2.500 infants en centres socioeducatius diaris, la participació de 480 nens i nenes en les colònies escolars; i la de 3.305 nens ens activitats lúdiques d'estiu, en cases de colònies i casals.

A través de les donacions fetes a la campanya 'Ajuda'ls a créixer', també van poder-se rehabilitar quatre locals: el de l'Associació educativa Integral del Raval, El Submarí, la Fundació Social del Raval i el Centre Socioeducatiu de Sant Vicenç dels Horts.

L'entitat, que ja fa tres anys que beca les activitats de lleure dels infants més vulnerables, posa de manifest ren el balanç publicat ahir que un de cada quatre menors a Catalunya viu en risc d'exclusió i que la taxa d'abandonament escolar supera el 26%. Així mateix, destaca la importància de continuar prenent mesures "perquè els infants en situació vulnerable enforteixin les seves competències i habilitats a través de l'educació i els espais de lleure que potenciïn el seu desenvolupament".

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article