Benestar Social i Família obre la convocatòria de subvencions per a entitats

El termini de sol·licitud per a l'exercici 2015 estarà obert fins el dia 20 d'abril


El Departament de Benestar Social i Família ha obert la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions a entitats durant l'exercici 2015. Així ho ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, on destaca com a principal novetat la incorporació de la tramitació electrònica obligatòria. 

El Departament destinarà un import màxim de 170 milions d'euros a les subvencions a entitats per a l'exercici 2015, dels quals la major part (143 milions d'euros) són per a programes de manteniment de serveis socials. 
 
El termini de presentació ja està obert i fins el 20 d'abril el formulari estarà disponible a l'Oficina Virtual de Tràmits i al web del Departament. La convocatòria d'enguany incorpora alguns canvis en el procediment respecte altres anys amb la finalitat de simplificar i agilitzar el tràmit, la concessió i la justificació de les subvencions. En aquest sentit, les novetats més destacades són que s'introdueix la tramitació electrònica, s'estableix la sol·litcitud única i se simplifica la documentació a presentar. 
 
La convocatòria 2015 també fixa altres novetats, com un nou catàleg de línies de subvenció simplificant i racionalitzant línies d'ajuda per a una millor comprensió per part de les entitats i així evitar duplicitats. El catàleg de programes i línies d'ajuda subvencionables inclou programes per a dur a terme projectes i activitats en l'àmbit de la joventut, programes de suport a serveis socials o programes d'intervenció socioeducatives, entre una llarga llista que es pot consultar aquí

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU VALLES ORIENTAL
1.
Me agradaria saber si es veritat que LA FERIA DE ABRIL DE CATALUNYA ,, Tambe el Govern Català de C.I.U. Por medio de SUBVENCIONS quels don benestar social i familia REBEN MOLTS DINERS PÚBLICS que despres fan falta a les BECAS DE MENJADOR Que no tots arriben LA FERIA DE ABRIL DE CATALUNYA No tindria que rebre mes diners publics despres de Saber que LA FECAC Sonlladres hi corruptes ESQUEDEN AMB MOLTS DELS DINERS NOSTRES .. Prou de Malgastar diners Públics amb Subvencions que no toca no lan de rebre no fan cap obra social si no Comersial hi es veu molt de alcohol
  • 3
  • 0

Comenta aquest article