L'ICD convoca subvencions per a les polítiques de dones al món local

En total es destinaran 500.000 euros a municipis, consells comarcals, consorcis locals i entitats municipals i supramunicipals


L'Institut Català de les Dones (ICD) ha publicat una convocatòria de subvencions adreçada a donar suport als municipis i consells comarcals per a l'elaboració, la implementació i el desenvolupament de polítiques de dones.

També poden beneficiar-se de les subvencions consorcis de caràcter local, entitats municipals descentralitzades i altres entitats supramunicipals de Catalunya que elaborin un pla de polítiques de dones o que implementin projectes, programes o actuacions inclosos en un pla de polítiques de dones, segons s'especifica en les bases.

En total es destinaran 500.000 euros a diversos projectes. Aquestes ajudes són compatibles amb l'obtenció d'altres, procedents de qualsevol administració o entitat, publica o privada, estatal o internacional, sempre que l'import de les subvencions no superi aïlladament o conjuntament el cost de l'activitat subvencionada.

Els ens locals interessats en rebre aquest ajut han de presentar una única sol·licitud que trobaran el portal EACAT abans del 12 de maig.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article