Arrenca la tercera edició de la campanya 'La fam no fa vacances'

Durant els mesos de maig a juliol es recolliran diferents aliments bàsics


Un any més, la Fundació Banc dels Aliments posa en marxa la campanya d'estiu de recollida d'aliments bàsics "La fam no fa vacances". Enguany se celebra ja la tercera edició d'aquesta iniciativa que durarà des del mes de maig fins a juliol.

Aquesta campanya va néixer l'estiu del 2013 per cobrir un dels períodes de l'any durant el qual hi ha més dificultats per recollir diferents tipus d'aliments. Els promotors d'aquesta proposta esperen superar les 300 tones de menjar que es recolliren durant l'edició de l'any passat. Alhora, també confien aconseguir duu a terme més activitats -de les 667 registrades l'any 2014- i implicar noves entitats en aquesta iniciativa.

L'objectiu és que les més de 700 entitats benèfiques que aten el Banc dels Aliments tinguin garantida l'alimentació dels més de 250.000 beneficiaris durant els mesos de vacances d'estiu. Per això, es fa una crida a empreses, associacions culturals i diferents entitats perquè promoguin activitats de recollida d'aliments en diferents punts del territori.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article