Recollida massiva de llaunes de conserves aquest cap de setmana

La iniciativa, impulsada per la Federació Catalana de Futbol, es durà a terme a tots els camps i pistes de futbol


La Fundació de la Federació Catalana de Futbol ha impulsat la campanya 'Donem la llauna a la fam', que es durà a terme aquest proper cap de setmana, 16 i 17 de maig, en tots els camps de futbol i pistes de futbol sala de Catalunya.

La iniciativa donarà el tret de sortida de la campanya d'estiu 'La fam no fa vacances' dels bancs d'aliments i pretén recollir un mínim de 10 quilos de conserves en cada partit programat (un total de 3.713) per arribar al voltant de 40.000 quilos.

Les llaunes recaptades aniran destinades a entitats socials del mateix municipi on s'hagin recollit, o bé, a localitats properes. Es busca, doncs, potenciar la col·laboració i solidaritat entre veïns, que sabran que la seva aportació anirà destinada a ajudar a aquells més propers.

La fam no fa vacances

Els objectius de la campanya 'La fam no fa vacances' són recollir aliments bàsics per fer-los arribar a les més de 700 entitats benèfiques ateses pel Banc dels Aliments i contribuir a l'alimentació dels seus 252.000 beneficiaris durant els mesos d'estiu.

La situació actual, amb un 20% de la població catalana en risc de pobresa i una demanda creixent d’aliments per part de les entitats, fa que els Bancs dels Aliments, en previsió de poder garantir l’ estoc d’aliments bàsics durant els mesos de vacances, facin una nova crida a la ciutadania per recollir aliments de primera necessitat. La campanya estarà vigent durant els mesos de maig, juny i juliol.

L'objectiu de tota la campanya és superar els més de 300.000 quilos, xifra aconseguida l'edició anterior en més de 667 activitats.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article