El Casal dels Infants busca 500 voluntaris per l'estiu

Amb la campanya #Sócsomriure anima la gent a participar en els casals d'estiu de Barcelona, Badalona, Santa Coloma, Sant Adrià i Salt


Amb la campanya '#Sóc somriure', el Casal dels Infants fa una crida a totes aquelles persones que vulguin aportar al seu gra de sorra a les activitats formatives i d'oci que ofereix durant l'estiu en els barris més vulnerables. Necessita 500 voluntaris per poder organitzar casals d'estiu a Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià i Salt.

A través d'un vídeo al youtube, l'associació convida a tothom a sumar-se "al somriure de les persones que formen part de l'entitat".  

El Casal dels Infants acompanya a 5.000 infants, joves i famílies dels barris amb més necessitats socials durant 365 dies a l'any "per aconseguir millores concretes i duradores en el seu creixement i en el seu entorn proper". En aquesta tasca hi contribueixen més de 1000 voluntaris, socis, empreses i institucions.

Durant el període vacacional, el Casal no només no tanca les seves portes, sinó que multiplica les hores d'atenció per evitar que l'estiu resulti una època doblement dura pels nens i joves en risc d'exclusió social.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article