La Nau facilita productes d'higiene a 10.000 famílies

El banc de productes no alimentaris organitza la campanya de recollida "No te'n rentis les mans" el 5 i 6 de juny


L'Associació Cívica La Nau, un banc de productes no alimentaris, va facilitar productes d'higiene personal i per la neteja de la llar a 10.000 famílies l'any passat, gràcies a l'acció dels seus 40 voluntaris. Ara l'entitat impulsa la seva primera campanya de recapte, "No te'n rentis les mans", els dies 5 i 6 de juny.

L'objectiu de la iniciativa és "recollir material de primera necessitat", com ara gel de bany, sabó per rentar la roba, pasta de dents, compresses i bolquers; i distribuir-los entre les 150 entitats amb les quals col·laboren.

Els voluntaris de la Nau es preparen per un "petit gran repte" segons ha apuntat la portaveu de l'associació, Emília Català, a El Punt Avui. El dissabte 5 de juny, de tres de la tarda a nou de la nit, i el diumenge 6 de juny, de nou del matí a nou de la nit, muntaran punts de recollida a 21 supermercats Caprabo de Barcelona per demanar la col·laboració de la gent.

La Nau funciona de manera similar al Banc dels Aliments. Rep els excedents de més de 70 empreses i té un acord amb 135 entitats que s'encarreguen de fer arribar els productes a les llars sense recursos de Barcelona i la zona d'influència, fins a Vic i Vilanova i la Geltrú.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article