Obertes les inscripcions per la 6ª Setmana de la Responsabilitat Social

Se celebrarà del 10 al 14 de novembre en espais emblemàtics de Barcelona


Ingeniería Social SAL i l’Associació + Responsables organitzen la 6ª Setmana de la Responsabilitat Social del 10 al 14 de novembre en espais emblemàtics de Barcelona, encara per determinar. L’objectiu és donar a conèixer bones pràctiques, posar en valor els actors que ja treballen amb criteris de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i fomentar el voluntariat.

L'esdeveniment, amb suport econòmic públic i privat, està adreçat a institucions, empreses, organitzacions, agents socials i ciutadania.

Inscripcions

El termini per inscriure's ja ha començat i acabarà una setmana abans de l'esdeveniment. L'any passat van assistir a la setmana uns 1.000 participants i es preveu que aquest any es superarà aquesta xifra gràcies a la incorporació de noves activitats per a empreses i per a entitats. 

Hi ha dues modalitats d'inscripció: com a visitant, on s'ha d'indicar en quines activitats es vol participar, i com a empresa o entitat, on es pot indicar si es vol participar a la Fira RSC, fer una jornada de portes obertes, etc.

El programa

En aquesta ocasió la jornada inaugural tindrà lloc el dimarts 10 de novembre i vindrà marcada per la la Fira RSC, per fomentar el networking i conèixer de primera mà experiències i recursos entorn la responsabilitat social corporativa; i per conferències on grans empreses i pimes podran explicar les seves bones pràctiques, exposant casos d'èxit i iniciatives innovadores en els àmbits social, econòmic i ambiental.

El dimecres 11 es destinarà als sistemes de gestió RSC i es durà a terme una comparativa entre els sistemes ja existents i la seva metodologia per a la implementació. Així mateix, la jornada estarà marcada pel diàleg "Voluntariat corporatiu: eina per conciliar la vida personal, laboral i social".

Per dijous 12 de novembre s'ha reservat el dia a totes les activitats que ens proposen entitats socials i mediambientals, des de l'Oficina de Voluntariat Coorporatiu,  perquè els treballadors de les diferents empreses inscrites en la setmana  puguin exercir com a voluntaris.

Divendres li arribarà el torn al cinema, ja que es projectarà el documental 'The economics of happiness' i s'entaularà un debat per fomentar els valors RSC entre la ciutadania. El mateix dia 13 de novembre, pel matí, hi haurà una jornada de portes obertes a les empreses i organitzacions responsables de tot Catalunya, per tal de fomentar la transparència i el diàleg amb els seus grups d'interès.

La cirera de la setmana, dissabte 14 de novembre, la posaran els tallers participatius per grans i petits, relacionats amb el consum responsable, la diversitat, l'eco-disseny, el reciclatge i la sostenibilitat ambiental.

Aquí hi trobareu el programa sencer d'aquesta sisena edició.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article