Arriben a Manresa les jornades esportives "Batecs Solidaris"

Els diners recaptats aquest cap de setmana es destinaran a dos projectes de les fundacions Rosa Oriol i Ampans


Esport i solidaritat es tornaran a donar la mà en la segona edició de 'Batecs Solidaris', que tindrà lloc aquest cap de setmana, 6 i 7 de juny, a Manresa. Les jornades esportives, organitzades per Ampans, la Fundació Rosa Oriol i l'Obra Social de "La Caixa", recaptaran diners per finançar dos projectes socials d'aquestes entitats.

La Fundació Rosa Oriol destinarà els fons a un projecte de reinserció social i laboral per a persones excloses a causa de la pobresa. Aquesta iniciativa inclou formació i assessorament per buscar feina, formació pràctica d'un ofici, ajuda econòmica per treure's el carnet de conduir, entre d'altres.

Ampans, per la seva banda, destinarà els diners aconseguits al Programa Vida Saludable, que vol millorar l'atenció a les Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament (PDID) i augmentar la seva esperança de vida a través de la promoció d'hàbits saludables.

Entre les activitats programades, dissabte se celebrarà un torneig de pàdel - amb més de 200 participants- i una sessió de zumba en el Club Tennis Manresa. El diumenge tindrà lloc la VI edició de la Cursa del Mosquit, de 5 i 10 km i diverses activitats més, com piragüisme, equitació i tir amb arc. Avui és el darrer dia per inscriure-s'hi.

L'any passat les jornades van aconseguir recaptar 7.500 euros, que van destinar-se al projecte "Ambúrnia", impulsat per la Fundació Rosa Oriol, i el Projecte "Funciona" d'Ampans.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article