PortAventura torna a acollir ‘Posa’t la gorra’

AFANOC recollirà demà, per 13a vegada, fons per lluitar contra el càncer infantil


PortAventura acollirà demà, diumenge 7 de juny, la tretzena edició de ‘Posa’t la Gorra’, una festa organitzada per l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), que té com a fita recaptar fons per cobrir les mancances de serveis i instal·lacions per als nens malats de càncer i les famílies. 

La campanya vol informar i sensibilitzar la població sobre l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar-lo, al mateix temps que recaptar fons pel manteniment de la casa d’acollida (Casa dels Xuklis) per famílies desplaçades dels seus llocs d’origen per rebre tractament a hospitals de referència.
 
La festa té com a insigne la gorra, una peça de roba que esdevé clau per molts nens que pateixen càncer i que, com a conseqüència del tractament, perden el cabell. L’any passat se’n van distribuir més de 9.000 i unes 9.100 persones van assistir a la festa. Enguany el disseny córrer a càrrec de Custo Barcelona.

Per accedir a la festa cal haver comprat prèviament la gorra, que té un cost de 18 euros. Per aquest preu es pot participar en l’esdeveniment i també usar les instal·lacions del parc. L’associació ha realitzat una campanya de promoció a totes les escoles a nivell de Catalunya i voltants. 
 
Els nens i nenes que visitin demà PortAventura podran gaudir d’actuacions musicals en un escenari ubicat a la plaça de la Xina, d’animació itinerant de la mà dels Bandarra Street Orkestra, i de tallers i activitats diverses. A més també s’habilitarà un punt d’informació. Els infants i adolescents malats de càncer tindran accés gratuït.
 
Fruit de les darreres edicions l’entitat ha pogut dur a terme l’acondicionament del Servei d’oncohematologia de l’Hospital Maternoinfantil de la Vall d’Hebron, l’obertura de la delegació d’AFANOC a Tarragona i de la Casa dels Xuklis; i també l’ampliació dels serveis obrint una delegació a Lleida.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article