Google al servei de les entitats sense ànim de lucre

La companyia ofereix a les ONG productes gratuïts a la seva plataforma 'Google For Nonprofits'

'Google for Nonprofits', un programa d'accés gratuït a productes i serveis de Google, va arribar a Espanya ara fa un mes i té com a objectiu oferir a organitzacions sense ànim de lucre tecnologia que els permeti incrementar el nombre de voluntaris, recaptar fons, etc.

Aquest servei, que va arribar a Espanya el 28 d'abril, però que funciona des del 2006 a altres països, compta amb 4.300 entitats registrades. Ofereix accés gratuït a una gama de productes de Google, de pagament per les empreses, entre els quals 'Google Apps', que inclou Gmail, Docs i Calendar.  

La iniciativa també inclou 'Google Ad Grants', que consisteix en publicitat gratuïta a Adwords amb l'objectiu de promocionar un website a Google i d'aconseguir orientació en la selecció de paraules clau per poder arribar a les audiències de la xarxa.

A més, el servei ofereix el 'Youtube Nonprofit Program', que permet a les entitats crear contingut interactiu i visualitzar el seu impacte; i 'Google Earth Outreach', que possibilita la creació de mapes personalitzats i vídeos narratius.

El requisit per poder accedir al programa és que l'organització tingui un CIF amb l'epígraf 'Sense Ànim de Lucre' i que estigui ubicada a Espanya. Us podeu inscriure aquí.

La consultoria ILUNION, partner local de la companyia, és l'encarregada de validar l'accés de les diferents entitats, a través del seu projecte DONO, dedicat a la donació de productes tecnològics al tercer sector.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article